BLOG SAYA

BLOG SAYA
hidup SAYA

Followers

Wednesday, January 12, 2011

versi "SAYA"

saya boring saya nak kerja

saya sunyi takde sape nak temankan saya

saya 'sedey' bila ada lelaki yang mainkan perasaan saya

saya rindu kat adik saya....

tapi

saya sayang family saya

saya seronok bila dapat 'hangout' ngan kawan2 saya..

saya kena sayang dah hargai diri saya...

saya kena berusaha untuk masa depan saya...

saya adalah saya

p/s : entry ni aku post dalam keadaan yang sgt boring dengan fikiran yg berkecamuk.. sekian..

3 comments:

amalmeor said...

Amal like this 1000x.
Saya pun alami nasib yg sama.

ich bin che ya said...

amalmeor: huhu taw takpe.. tekanan je cy ni kat umah tp tak nak luah kat sape2.. nangis je la huhu

LovEmoNEy said...

kasihan kamu.. jgn meratap nasib yang kecundang... nanti meruntuhkan keyakinan...