BLOG SAYA

BLOG SAYA
hidup SAYA

Followers

Saturday, January 1, 2011

Selamat Tahun Baru 2011!!!

3.14 pm....
lokasi : cam biasa my room!

salam...
maaf sy tak rajin sgt update blog k! hohoho
lagipun ade ke org yang nak bace blog sy ni?? dah la update status tak panjang mane pun
ringkas je.. pemalas punye blogger sorg ni! harus la hehehehe
ok rasenya tak lambat lagikan nak wish Happy New Year 2011....
wah 2010 dah lepas tp baru semalam hehehe....
ape aku nak update kali ni ye....

1. rasenya tak lambat lagi nak ucap Tahniah pada hero2 negara kita!! tak lain tak bukan
team Harimau Malaya yang baru jadi champion AFF Suzuki Cup 29 dis 2010!.. congratz ye!!. special to Safee Sali ( penjaring terbanyak ) hurm tak lupa our goalkeeper yang macho tuh.. mata sepet cam cina Khairul Fahmi ( dah ade buah hati =( huhuhu) n to my BF Safiq Rahim! ( wah pasan je ko kan.. bace dek makwe de abis ko !) jangan marah... i mmg admire kapten bola kita tu eeheheheh..

2. lagi ape ye?? hohoho... kelupaan la ape nak diupdate kan... ha AZAM 2011!..
- tak sbar na grad ( insyaAllah bulan 3 ni) setelah 3 tahun perah otak kat UUM tuh ehe
- lagi ha semestinya nak dapat keje yg best dan stabil! (doakan saya ye!)
- hurm ape lagi?? ha aim nak turunkan berat badan hehehe... kalau korang nak taw aku skang
ada satu hobi baru : pegi GYM! yeah... dah 2 bulan aku reg kat GET2GYM ( nama GYM yg
aku pegi) hurm hasilnya amat memuaskan ... huhu... mane tanye sebelum ni ade baju yg
aku tak ley pakai dah boleh pkai... siap longgar lagi! hahaha ( bangga jab) hohoho.. tak sia2
tiap2 hari aku pegi GYM hihih...
- lupa lagi nak update ape?? hihhi... hurm tahun ni relationship aku takde la sebagus yg
disangka.. aku solo lagi! hoho... ( so sape2 yg nak masuk minang bley... sila isi BORANG)hu..
- ape lagi azam ek??? hoho yg lain tu biarla ku simpan dalam hati ehehe...




pic de ley la update hhehe...
safiq rahim ( kapten team harimau Malaya)

1 comment:

mera zati M.z said...

muslim lah hensem! hihi