BLOG SAYA

BLOG SAYA
hidup SAYA

Followers

Thursday, March 31, 2011

Rombongan CIk kiah ke ??? PART 2

assalamualaikum....
hye readers sekalian alam!..
apa kabar anda disana disana?? hehehe
seperti yang dijanjikan sebenarnya dah mungkir janji kot!..
sepatutnya aku update PART 2 ni malam tadi k! hahaha
tapi sebab kepenatan pulang dari gym maka aku postpone..
so aku rasa nak update hari ini gak la..

bersambung.. Perjalanan kami dari KElang ke PSis
mengambil masa 2 jam ..
phewwwwwwwwwwww lama tu.. ok mari !!!!...


Bermulalah pengembaraan kami dari KELANG ........




*ni kami otw nak ke PSIS wpun*

IIIIIIII
IIIII
IIII
III
II
I


selama 2 jam perjalanan yg kami harungi macam2 la insiden yg terjadi :

  • berlaku xcident kecil
  • terpaksa bertanya orang ramai jalan nak PSIS..
  • menempuhi zone speed trap
  • bercakap tak henti2 dalam kereta..
  • dgr lagu buhsan yg boleh membuatkan kitorg tdo!..
  • tgok kedai2 kat tepi jalan jual mentarang bakar?? mentarang??
  • ha tu je kot ekekekke
2 JAm BErikutnye.........

sampai di PSIS hampir jam 2 ptg... kami jumpe 2 org blogger je... ha ni dorg:


tetopek

dan


din
(curi pic profile ko) hehehe

*mereka berdua konvo bersama tia dan kerul..
*unfortunately tak dapat bersua muka dgn tia n kerul sbb dorg da balik dulu... =(

#sementara menunggu mereka2 ni packing2 barang nak balik.. aku, ery ngan hanim. bercamwhore jab.. nak tgok pic ktorang .. sila skroll ke bawah ::::






aku n anim


lagi bersama anim..




turn ngan ery plak ekekeke

lagi!!


bajet comel leteww hahah



pic annoying dari aku n ery! *hhahahha



Sambung balik... penat aku nak menaip entry ni... sbb tu aku letak pic banyak2..
(pada sesape yg menyampah tgok pic ktorg.. pangkah je terus!)


Bersambung...
Setelah selesai mereka packing barang ... kami menaiki dua buah kereta menuju ker Pantai BNO.. lupe nama penuh ...err.... untuk menikmati nasi goreng udang yg berharga RM5 sepinggan.

ok meh lihat gambar kami.. tengah kusyuk makan ::::::







masing-masing ngah lapar ....



setelah menikmati nasi goreng yg sangat 'Sedaaaaaaap' itu..
kami pun berangkat pulang menuju ke kelang...
banyk plak kereta ... maklumla weekend.... dalam perjalanan kami sempat lagi singgah
kat kedai tepi jalan nak membeli air mangga !... perghhhhh sedap tp tak taw abis ke tak air tu?? hehehe...




PERJALANAN YG MEMENATKAN... SANGAT!...
Sampai Kelang dah jam 9 lebih.. time tu train nak ke Batu Caves 9.29..
sempat lagi kejar train! naseb tak lmbt..
dah la kena tukar train ke bangi kat KL central...
perggghhhhhhhh penat...
sampai rumah jam 11.30 (nasebla parent tak bising hehehe)
tapi gile best dapat jumpe member2 blogger!..


p/s : kepada yg menyampah ngan entry2 begini jgn bace.. kepada kawan2 yg sentiasa sokong aku dalam dunia blogging ni sila baca... walaupun peristiwa ni berlaku ahad lepas.. tapi aku ttp nak update... at least ade juga cerita nak aku citerkan kat korg kan.. takde la MATI blog aku ni..ye aku taw banyak kekurangannya.. tapi aku berusaha untuk memperbaikinya.. yang baik itu datangnya dari Allah SWT.. yng buruk sume dari aku... mohon maaf jika ade terkasar bahasa tersinggung jiwa.. PEACE NO WAR!.. LOVE










12 comments:

cik pieja hut said...

BNO stand for bagan nahkoda omar oke.heheh

hafiz hafizol said...

haha... gedik gile..

NuReLLe said...

KLANG LAHHHHHHHHHHH... marah lagik...haha..:D

yayang..pe kata u adjust height n width SB banner tu so that die msuk dlm ur sidebar..ngeheee~ :P

keep on blogging ok..


teaser : laksa sarawak

ich bin che ya said...

HH : pesal la gedik?? mane ade ...

pieja: tq le.. skang baru ingat BNO hahah

yani darling: eh salah hahaha KLang..
cmne nak adjust... nnati i try la.. i still ngah upgrade blog i lagi ni

Muhammadnuraizuddin said...

fuyo...ahaha...sampai dekat mid night tu..

Hanim Mahali said...

semangat2... teruskan blogging... jangan bagi blog pengsan... lelama mati pulak dia...

n!cK said...

hee...bestnye korang..:)

ich bin che ya said...

din : taw takpe... dah la KTM bangi tu sunyi.. seram je hikhik

hanim: tq support adik anim tomei! hahhaha

nick: len kali ley la join ktorg! jom2!

NuReLLe said...

tgk kt banner code tu.. patu carik word "height" ngn "width" patu tuka lah size number..:) xpe..nnt i anta kat u a few codes yg dah adjust size ek..:)

~Airieda~ said...

alaa...x sempat kita jumper...kan coz keyrull dah x larat maser tuu..so kitorg balik jer laa...kalau x buleh kita pesta deghoyan jap...

ich bin che ya said...

kak ida: hurm tu la takpe2. next time jumpe lagi k!

cikcleopatra said...

weh poly aku dulu.hehe.