BLOG SAYA

BLOG SAYA
hidup SAYA

Followers

Friday, March 25, 2011

KEJUTAn yg PERTAMA! #opocot!


assalamualaikum semua!
hye readers sekalian!
tak kisah la ade ke tak yg singgah blog sy ni..
janji kali ni saya merajinkan diri untuk update blog sy ni..
setelah kesunyian lame...

seperti yang dijanjikan dalam post semalam
sape yang tak baca boleh klik SINI

first time saya nak buat BLOG REVIEW!
{org lain nak buat .. ko pun nak jugak!}
siapakah yang berTUAH??

jeng... jeng... jeng...

saya telah memilih seorang rakan yg saya kenali di Sahabat Blogger!
hurm siapakah gerangannya.. LELAKI ke PEREMPUAN??
hmmm masih tidak tahu...
saya bagi hint ..
dulu de suka guna trademark ni : "Opocot!"
# skang ni dia tak nak guna trademark ni da.... huhhuu..
sape2 agak??
tekalah!


:


:



:



ha INI DIA

blog yg terpilih untuk sy review

BICARA GADIS HANIM

hehe ni dia



ha ni HEADER de..
cun tak cun tak?? huhu

ok mari bace lagi..

kenapa sy pilih blog Bicara Gadis Hanim:

  • sbb entry de yg ringkas n padat
  • info pun banyak
  • blog de ringan senang nak bukak! hehehe
  • baru menukar background blog beliau tp sy suke yg dulu hehe
  • lagi satu sy mengenali si gadis ini iaitu Hanim Mahali

Si Gadis Hanim Mahali
  • pertama kali bersua muka dgn beliau ketika gath di shah Alam.. kalau tak ingat gath yg mane bace SINI
  • dari pemerhatian dia seorang yg pemalu! (shy shy cat gtew ) err..
  • mula kenal beliau lebih rapat ketika BerVlog di PUtrajaya "Santai Bersama Ben Ashaari"
  • sehingga kini masih lagi berkawan dgn beliau.. hehehe..


sememangnya ketika memikirkan ingin membuat Blog Review ini..
nama blog yg ade kat kepala otak ni..
BLog dia la huhu...

kalau nak add de kat Facebook : Hanim Mahali
Twitter: @HanimMahali

de ade Fan Page Ok : Bicara Gadis Hanim -->sila LIKE!

* setakat ini sahaja blog review sy.. ringkas shj..
jika ada yg tersilap harap dimaafkan..

p/s: kepada yg lain nantikan BLOG Review anda dari saya NADIAH AYOB!
KEjutan KEDUA!

11 comments:

Hanim Mahali said...

Opocot! terkejut I tau... hehehe...
terima kasih... Arigatou!!!

ich bin che ya said...

same2 ! hahaha just nak try my first entry after dah sunyi dua 3 minggu

Faziera said...

yeaa!! nad update..ngee..
jangan lupa update slalu tau..hehe
opocot!! XD

ich bin che ya said...

iera: yeah baru update je uhuhu

jaa64 said...

rajinkan2 update!!!!opocot!!!

ich bin che ya said...

jaa: yeah huhu

NURSYAZWANI ZAINAL said...

at last, the return of nadiah ayob..yeay! (^^,)

ich bin che ya said...

wani : heheh thank you! at last! hoho

fizalinolie said...

Sapa kata tak ada org nak singgah.. heehee, ni saya singgah nak berkenalan tanpa segan silu ngan awak dear ich =)

ich bin che ya said...

fizanolie: hihih thanx singgah .. selamat berkenalan!

Cahaya hidup said...

singgah kejap...nak jadi kawan jom kita follow2 :)