BLOG SAYA

BLOG SAYA
hidup SAYA

Followers

Tuesday, February 8, 2011

Blog uPdate!

salam
hye readers sume! (* ade ke yg bace blog aku yg tak seberapa ni??*)
kerdil nya rase.. tgok blog org lain hebat2 dengan content yang MANTOP2 sume!
aish cmne nak bagi content yg mantop2 tu??! arghhhhhh..
hurm baru hari ni aku berkesempatan untuk menulis di blog aku yg serba sederhana ni..
melihat semua blogger2 di Sahabat Bloggers membuatkan ku jeles ngan dorg ni..
maklumla update blog hari2... AKU ni hurm sbulan sekali je update..( tu pun belum tentu)
ngan content yg tak seberapa... huhu

selesai sudah acara pinda memindah barang ke rumah baru ( sewa kot) uhuh
bila la nak ada umah sendiri.. hurm.. ( keje pun takde lagi)

sangat la boring dok dirumah tanpa keja2..
mmg la best boleh rehat2.. tapi boringnye mak aih tahap cipan lak!..
adoi ape aku merepek ni..
ni yang malas nak update blog sbb asyik merepek jer... hehhee

kalau korg nak taw kat Sahabat Blogger
ngah sbuk2 cari partner... hurm bro framestone nak wat contest ape ntah nanti huhu
yang aku ni lak... mmg takde partner adesh ai.. sedey je.... hurm
tp awek adik aku Amirah Izzati ni pelawa aku jadi partner de ! huhu
( if ade mamat dlm SB kan bagus jadi partner aku ! hahah berangan)
SAPE LA NAK KAT KO! HAHAH

Dikesempatan ni nak ucap terima kasih kat Amirah Izzati sbb bg hadiah tuk hari jadi!
thanx so sweet!
tp adiah de rahsia
takde pic pun nak tunjuk hahahha...

dalam pada masa yg sama nak bg peringatan
jaga kesihatan anda..
nanti kalau tak sihat cmne nak update blog kan
idea pun tak dtg nanti huhu ok

tatatititutu....

p/s : minat kat seseorang dalam SB! ahahha ( siapakah... teeeeeet )

5 comments:

Nobita Sensei said...

pewwwiiit.

ich bin che ya said...

nobita : peewit! hehe hye

:.nick.: said...

agagag datang bace entri nih...siap folo gitu

nadia said...

hehe blog sy tak hebat mcm blog nick... sob2

mera zati M.z said...

ngeh2 ..sama2 sis :)