BLOG SAYA

BLOG SAYA
hidup SAYA

Followers

Friday, April 16, 2010

meng'update' blog..

16 april 2010
11.32 am..
di meja study... dalam bilik g122 sme bank.. ( ha detailed aku bagi) hhuhu

sorry..
aku dah lame tak update blog aku ni..
makin sepi n makin sunyi..
dah follower tak banyak..
tu pasal la ku tak update..
tapi disbbkan ade member aku yang suh update..
so today aku rajinkan diri aku untuk mengupdate blog ni..

huhu..
next week aku dah start final exam
19,20,21,25 n 29....
tu la tarikh keramat bagi aku..
untuk exam final sem ni...
dan penutup untuk sem akhir aku kat uum sintok ni..

tak banyk buat revision..
banyak main je aku ni.. huhu

hurm minggu ni sangat happy..
hati berbunga2 sangat...
hurm sampai ble la ye..
entah la..
hopefully aku dan dia 'ok' la..

hurm malas nak pikir dah.. kalau ade... ade lah..
kalau takde.. takde la....huhu..

ok la ak dah malas nak menaip ni.. huhu..
later k! i promised! uhuh

1 comment:

bee4bya said...

n the person dat asking u too update ur blog goes to BUMBLEBEE..lalalalalala