BLOG SAYA

BLOG SAYA
hidup SAYA

Followers

Tuesday, April 5, 2011

ReView BloGGer model : SI tinggi LAMpai!



Assalamualaikum...
hye readers ku yg chantek n ganteng2 semuanya!
ececeh ... bodek2...
alhamdulillah follower aku dah betambah..
walaupun tak banyak..
[hati girang]
saat aku menulis ni... ( aku sedang fikir ayat yg best tuk ulas blog review ni )

Tak payah banyak ngomel!
kita teruskan dengan BLOG review yg telah kujanjikan semalam..
kamu mau tahu siapakah yg bertuah ???
tungguuuuuuuuuuuu.......



::








::





JENG! JENG!





::





::


::


::



::







BLog OSF - One Step Forward!

Dah namanya Blog Review .. mesti la kena review blog kan!!..
keterangan lanjut .... skrol bawah lagi [hehe]..





KELEBIHAN blog OSF ni.. :

  • senang nak bukak... loading tak smpai 1mnit!!
  • ade info yg bermanfaat tuk kita... eg: agama..
  • tulisan yg santai { bole buat korang gelak ... then kena cop ORG gILE.. hihi}
  • suka masuk Contest.... antaranya... ( kelik SINI dengan penuh MANJA..)
  • lagi satu owner BLOG ni OBSES ngan LIsa SUriHAni... hohohoo...
  • template de simple.. tak la menyakitkan mata...
  • tak banyak widget..... tak semak mata aku k!...
  • blog OSF ni adalah blog top 5 yg aku slalu lawat smpai bulan Aprill 2011 ni!..


KEKURANGAN Blog OSF :

  • setakat ni takde lagi....... =P




* so kalau aku dah slalu melawat blog ni... mestila banyk kelebihan kan.. kan..*

sila klik

http://aslannosf.blogspot.com/


Nak kenal SKIT tuan owner BLOG...

nama : Aslan As ( ni name Facebook )

macam mane boleh kenal owner :

  • first time jumpa de masa buat Vlog ... Santai bersama Ben Ashaari di Putrajaya... kira2 sebulan yang lalu..
  • seorang yang pemalu..
  • pandai MASAK! hoohoooo
  • pelat sebut 'R' (lan jgn marah haaaaaaaa)
dah2 tu je pasal owner blog ni...




KAlau korang nak taw kenapa aku Review blog de!..
sbbnya dia telah wat HEADER yg chantek kat aku!
NAK TENGOK TAK???





CANTEK KAN!...
SHWEET!...

hmmmm ade satu lagi SUPRISE!!!....
bace tajuk entry aku tu ....

"ReView BloGGer model : SI tinggi LAMpai! "

tak caye ke de ni model!..
nak BUKTI?! ni dia








gaya ... mutu.. keunggulan..

hensem tak!...

[curi dalam FB ko lan heheh jgn marah]

ok Thats All for now!..
see u then!...



p/s : mr . aslan as... delivery BIG APPLE kat hang esok atau KHAMiS na! hehe







13 comments:

muniraksasa (; said...

agak dah, mesti lan punye ! HAHA

ich bin che ya said...

moon: hehehe...

EmanTheHalia said...

kembang la lan~

ich bin che ya said...

eman: tu da semangkuk kembangnye...

muhammadnuraizuddin said...

lan..nad dah promte hg..bila hg nak wat header kat aku pulak..ihihi..

ich bin che ya said...

din : tak yah la header blog hang da chnatek

aslann said...

eh sapa ni? dahla xensem, blog ntah pape...ko review plak nad..bako2!!



p/s : tenkyuuuuuu~ <3

ich bin che ya said...

lan: sekeh nak??

cik pieja hut said...

belog lan je ke?belog i mcm mne?nak gak nad!

jaa64 said...

hensemmmnyerr!!!heheehe ^^

meh review kite lak..hikhik :D

jangan mudah menyerahh kalah!

NuReLLe said...

wewittt...da de header baru...teruskan semangat!!!! :))

ich bin che ya said...

pieja: nanti2 ye heheh

jaa: insyaAllah akan dbuat..

yani darling! : tq! hehe

Hanim Mahali said...

Lan model??? hoho