BLOG SAYA

BLOG SAYA
hidup SAYA

Followers

Saturday, July 10, 2010

dah lame glerz tak meng'update' blog.!!!!

10 july 2010
9.37 pm...
at my room..

salam
hurm cam ne nak mula entry ye.???!
wah agak lame ku tak update blog aku ni..
dah makin bersawang la yer!!
dah hampir sebulan gak la tak menaip pape ka t blog ni...

wah makin sbuk ngan kerja di opis...
balik keja je malam tido awal ....
huhu....

hurm sepanjang sebulan ni mcam2 la jadi kat aku...


start dari prktikal lagi 1 jun 2010..
aku praktikal kat JIM kat presint 2
ha kalau nak taw JIM ni imigresen la... huhu..
kat sane ramai la warganegara2 yg bukan warganegara ( nepal , bangla, indon n mcm la lagi)
hurm sangat bz kat opis ( huh keja banyak la sgt hahaha)
dah kat sane kenal la ngan dak prak dari uni lain...
kak moon (upsi), ika n lisa ( unimas) n ain, ida n azhar ( ukm)
baru kenal , dorg mmg best!!
tapi yg tak best ni kitorg sempat kenal sebulan jer...
hurm....
rindu sgt korg sume!!!


hurm selain tu..
aku ade pegi program under yayasan Salam...
huhu
sangat best...
pengalaman pertama kali jadi volunteer!!..
program tu kat kg orang asli srendah!..






then ape lagi ek??
ha nak wish congratz kat my fren anim yg baru je bertunang minggu lepas ngan incik ayul.. huhu.






itu je la kot... penat nak menaip ni.... ades!..
k la update len kali lak ye! daaaaaaaaaaaa...

1 comment:

mera zati M.z said...

eheh..naty rajin2 la update ye kak..huhu :P